2009-09-04 15:37:12• hírek • Gozner Gertrud

Kétszer akasztotta fel magát

Nagy bánatában, mivel elhagyta a felesége, egy 41 éves krasznabélteki férfi csütörtök folyamán kétszer próbálta meg magát felakasztani.

Az első kísérlet során G. Degeran egy elektromos kábelt használt, amit egy oszlophoz próbált erősíteni. A szomszédok szerencsére időben észrevették, hogy mire készül, a segítségére siettek, és levágták a kábelről.

Néhány órával később három arra járó nő látta, amint az udvarában álló kőkeresztre próbálja magát felkötni. A nőknek sikerült a férfit leszedniük a keresztről, és nyomban kihívták a mentőket. A férfit beszállították a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára, ahol elsődleges orvosi ellátásban részesítették.

A sürgősségiről a férfit pszichiátriai kivizsgálásra küldték, ahol a szolgálatban levő szakorvos azonnal beutalta a pszichiátriai osztályra. Krasznabélteki rendőrségi források szerint a férfinak nem ezek voltak az első öngyilkossági kísérletei. Degerant alkoholistaként tartják számon a községben, és a felesége megfélemlítésére szánt akciói szinte mindennaposnak számítanak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: